Мабуть, біль в спині і в суглобах відчував практично кожен з Вас. Статистичні дані невтішні. Від захворювань опорно-рухового апарату страждають більше половини дорослого населення. Рекламні ролики рясніють найрізноманітнішими препаратами, які обіцяють зняти больовий синдром. Звичайно, вони на час знижують біль і дискомфорт, але їх дія буде короткочасною. А при неконтрольованому застосуванні Ви ризикуєте тільки погіршити стан власного здоров’я. Але, сьогодні є абсолютно інноваційний метод лікування, назва якого – ударно-хвильова терапія на базі німецького апарата Zimmer.

В основі методики лежить ефект поширення акустичної хвилі, яка проникає у тканини тіла людини та впливає на больові точки. Завданням УХТ є не руйнування тканин, а стимулювання інтерстеціальних структур. Ударні хвилі викликають мікротравми та гематоми, які в результаті призводять до активації остеобластів росту кісткової мозолі та відновлення кісткової тканини. Відбувається знеболення та стимуляція утворення нових мікросудин в місцях з’єднання кісток та сухожиль. Сучасна методика ударно-хвильової терапії знайшла застосування в різних галузях медицини. Але, найчастіше використовується при наступних недугах:

Лікування ударно-хвильовою терапією в Трускавці

Методика вважається досить новою, такою, що вимагає спеціального устаткування, вартість якого немаленька. З цієї причини, не кожен медичний центр запропонує Вам пройти сеанс ударно-хвильової терапії.
Але, в санаторії Шахтар для зручності своїх клієнтів був придбаний апарат ударно-хвильової терапії «Zimmer». Ви маєте можливість пройти сеанс лікування і на собі відчути дію сучасного методу. Відгуки численних пацієнтів свідчать про наступні поліпшення:

Хотілося б відзначити, що процедура є безболісною. Під час процедури індивідуально визначаються параметри впливу на турбуючу ділянку, для того, щоб пацієнту було комфортно. Анальгізуючий ефект Ви відчуєте вже під кінець процедури.

Замовити дзвінок
Залиште ваші контактні дані і наш менеджер зателефонує вам найближчим часом
Замовити дзвінок
Ваші особисті дані не будуть передані третім особам
Консультація лікаря
Залиште ваші контактні дані і наш менеджер зателефонує вам найближчим часом
Замовити консультацію
Ваші особисті дані не будуть передані третім особам
Увага !
Ми працюємо в карантин
Під час карантину та локдауну у січні Санаторій Шахтар працюватиме у звичному режимі